Alfa&Omega Tv.

marți, 9 iunie 2015

† Pastor Ghiță Rițisan: Noi date în legătura cu știrea referitoare la atacul din Ambon – Indonezia


Am scris în Indonezia la pastorul Hariagus Rimba, om de încredere, pe care îl cunosc de foarte mulți ani și care a fost până anul acesta membru în Comitetul Mondial Penticostal de Misiune (WAoGMC). L-am rugat să facă o cercetare cu privire la știrea referitoare la atacul din Ambon în care ar fi fost răniți și misionari români.
Iată răspunsul lui, pe care îl punem și în limba română.
Dragă frate Gheorghe,
Am telefonat și am vorbit cu directoarea Școlii Biblice pe care o avem în Ambon, Maluku, și ea nu știe nimic despre un atac asupra vreunei biserici de acolo. Ambon este un oraș mic, iar dacă un atac soldat cu atâția morți și răniți ar fi avut loc cu adevărat, toată lumea de acolo ar ști acest lucru, iar ea nu știa să se fi întâmplat așa ceva. Deși este un oraș mic, Ambon este un loc proeminent, astfel încât dacă un atac cu atâtea victime ar fi avut loc, ar fi apărut pe canalele naționale de știri, însă nu a fost așa. 

Sunt convins că știrea este falsă.
Domnul să te binecuvinteze!
Hariagus

Dacă considerați că și alți credincioși trebuie să știe despre acest fals, puteți da forward mai departe acestui mesaj, care iată confirmă indoielile exprimate în ultimul timp pe rețelele de socializare!
Pastor Ghiță Rițisan, APME

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu